Straight Edge

De Straight Edge (of rei) is ontwikkeld om de vlakheid van een ondergrond te meten. De Straight Edge wordt met name gebruikt bij de aanleg van de fundatie van sportvelden, maar ook naderhand wordt de rei ingezet om de vlakheid gedurende de levensduur te monitoren. De rei is leverbaar in 3 en 4 meter uitvoeringen. Speciale aandacht is gegeven aan gebruiksvriendelijkheid. Om het transport te vergemakkelijken is de Straight Edge in drie delen op te splitsen. De verbindingen zijn gemaakt van speciale kunstvezels voor de stijfheid en hebben een solide klemsysteem.

Wig
Als optie kan er een wig meegeleverd worden met de rei. Door de wig tussen de rei en het (niet vlakke) oppervlak te steken kan de afwijking middels de maatgeving op de wig afgelezen worden. Ook deze meting wordt volgens de normen van de FIFA en CEN uitgevoerd. De Deltec wig overtreft de vereiste 0,5mm precisie van de voorschriften.

Uw voordelen:

  • Licht in gewicht
  • Hoge kwaliteit, optimale stijfheid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Compact

Toepassingen: Voetbal (surface regularity), Hockey (pitch smoothness), Tennis(evenness), Atletiek (evenness), Rugby (evenness)

Normen: EN 13036-7, EN 14904, EN 15330, ITF CS 02/02

Comments are closed.