Artificial Athlete (2A)

Een belangrijke factor bij het testen van kunstgras en sportvloeren is de interactie tussen de speler en het veld. Verschillende sportfederaties zoals de IAAF en FIH hebben eisen opgesteld voor de eigenschappen van de ondergrond. Twee van deze eisen zijn de schokabsorptie en de verticale deformatie.

De Artificial Athlete is dé standaard geworden voor het testen van kunstgras en sportvloeren op deze eigenschappen (EN 14808 en EN 14809, of Berlin en Stuttgart test). Onder andere de IAAF en de ASTM 2727 schrijven deze test voor. Deltec Equipment heeft de 2A sportvloer tester ontwikkeld met de hoogst mogelijk denkbare reproduceerbaarheid. Indien gewenst kan de 2A later omgebouwd worden naar een 3A.

De 2A Impact Tester wordt geleverd met een praktische wireless meetapplicatie welke compatible is met iOS. De applicatie genereert snelle en precieze resultaten en kunnen direct na de meting opgeslagen worden in de applicatie alsmede worden afgelezen in de DAD (Data Acquisition Device) koffer. Alles werkt volgens de geldende normen EN14808 en EN14809 welke de basis zijn van de 2A Impact Tester van Deltec Equipment.

Het valmechanisme is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te verplaatsen. Het apparaat kan ook in het veld ingezet worden en kan zonder permanente stroomtoevoer opereren middels een interne NiMH 12V accu pakket in de DAD koffer . De DAD koffer kan bovendien gekoppeld worden aan de andere Proline apparatuur.

Uw voordelen:

  • Hoge mate van reproduceerbaarheid
  • Voldoet aan 2A Artificial Athlete normen.
  • Mobiel en flexibel in gebruik
  • Metingen gelijk in een digitaal meetrapport
  • Real-time meetresultaten op DAD koffer display en mobiele applicatie
  • Via wifi cloud dataopslag en export in PDF en Excel
  • Data Acquisition Device met interne accu.

Toepassingen: Voetbal, Hockey, Rugby, Atletiek, Handbal, Basketbal

Normen: EN 14808, EN 14809, EN 14904, EN 15330, FIFA 04, FIFA 05, DIN 18032-2, ASTM F2157-02

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Comments are closed.