5A Impact Tester

De 5A Impact Tester wordt gebruikt voor het testen van schokabsorptie, verticale deformatie en energie restitutie op verschillende sportondergronden.

In feite bestaat de 5A uit een combinatie van de klassieke Berlin/Stuttgart Artificial Athlete (2A) en de opvolger, de Advanced Artificial Athlete (3A). De 2A is geschikt voor het meten van de schokabsorptie (Berlin Athlete) en de verticale deformatie (Stuttgart Athlete). De 3A meet de energie restitutie  en gebruikt een versnellingsopnemer in plaats van een drukkrachtopnemer en 2 pick-ups bij de 2A. De 5A Impact Tester is een flexibel apparaat dat gebruikt kan worden als 2A of als Triple-A.

Diverse internationale sport bonden schrijven momenteel nog de 2A voor, echter het ligt in de lijn der verwachting dat de 3A in de toekomst meer voorgeschreven gaat worden. Tot die tijd heeft u met de 5A altijd het juiste apparaat tot uw beschikking.

De 5A Impact Tester wordt geleverd met een praktische wireless meetapplicatie welke compatible is met iOS. De applicatie genereert snelle en precieze resultaten en kunnen direct na de meting opgeslagen worden in de applicatie alsmede worden afgelezen in de DAD (Data Acquisition Device) koffer. Alles werkt volgens de geldende normen CEN16717 /F3189 en de EN14808-09 welke de basis zijn van de  5A Impact Tester van Deltec Equipment.

Het valmechanisme is gebruiksvriendelijk en makkelijk te verplaatsen. Het apparaat kan ook in het veld ingezet worden en kan zonder permanente stroomtoevoer opereren middels een intern NiMH 12V accu pakket in de DAD koffer. De DAD koffer kan bovendien gekoppeld worden aan de andere Proline apparatuur.

 

Uw voordelen:

  • Hoge mate van reproduceerbaarheid
  • Voldoet aan de 3A en 2A normen.
  • Real-time meetresultaten op DAD case display en mobiele applicatie
  • Mobiel en flexibel in gebruik
  • Snel en gemakkelijk testen
  • Via wifi cloud dataopslag en export in PDF en Excel
  • Data Acquisition Device met interne accu

 

Toepassingen: Voetbal, Hockey, Rugby, Atletiek, Handbal, Basketbal

 

Normen: CEN/TS 16717 ASTM F3189 EN 14808, EN 14809, EN 14904, EN 15330, FIFA 04a, FIFA 05a, FIFA 13, DIN 18032-2, ASTM F2157-02

 


Comments are closed.