Partners

Alpha Automation Inc.

Sinds 1986 ontwikkelt en produceert Alpha Automation unieke elektronische instrumenten, bedieningselementen en precisiemechanismen voor een breed scala aan toepassingen wereldwijd.
De meeste van onze klanten houden er niet van om vast te zitten met de details van engineering en productie. Ze presenteren ons eerder technische en marketingspecificaties en stellen ons in staat om de juiste technologieën toe te passen om de gewenste resultaten te bereiken. We kunnen de klant ook ontlasten van de fijne kneepjes van het productieproces door kleinere hoeveelheden in eigen beheer te produceren of een volledige technologieoverdracht uit te voeren naar een van onze (of hun) productiepartners.
We verwelkomen de gelegenheid om uw engineeringbehoeften te bespreken en hoe we kunnen samenwerken. Er zijn nooit kosten verbonden aan het bespreken en beoordelen van specificaties en wensenlijsten, schriftelijk of mondeling. Een typisch uitgangspunt is dat wij een geheimhoudingsovereenkomst uitvoeren die door uw organisatie is verstrekt, gevolgd door een telefoongesprek of sitebezoek. Onze faciliteit in Ewing Township, New Jersey staat altijd open voor uw inspectie.

SMG Sportplatzmachinebau

Sinds 1975 heeft SMG zich beziggehouden met de ontwikkeling van moderne machines voor de installatie van synthetische oppervlakken in de sport-industrie. Ook voor het onderhoud van kunstgras of tapijten met korrelvulling heeft SMG reeds ‘s-werelds eerste vernieuwingen, sinds de jaren ’80. 35 jaar geleden is SMG begonnen met het aanbieden van een unieke waaier van machines. Als pionier in deze speciale sector ‘synthetische sportvelden en kunstgrasvelden’ beschikt SMG sinds decennia over erkende bekwaamheiden

Track

SMG produceert bouwmachines op maat gemaakt voor professionele aanleg van naadloze, permanente elastische sportvloeren. Onze meng, bestrating en structurele spuitmachines zijn speciaal ontworpen voor de implementatie van Insitu toepassingen in binnen- en buitenruimtes. Projecten, variërend van gestandaardiseerde speelplaatsen voor kinderen tot een IAAF-gecertificeerde atletiekstadions zijn mogelijk. Alle conventionele granulaten, vloeibare componenten en bindmiddelen bij de installatie van synthetische sportvloeren, kan worden verwerkt door SMG machines.

Assortiment

Al bijna 20 jaar ontwikkelt en produceert SMG gereedschappen, apparaten en machines voor de installatie en het onderhouden van kunstgrasvelden. Het assortiment varieert van installatiekarren tot snijgereedschappen voor effectieve infillmachines voor zand- en rubbergranulaat. Voor het geschikte onderhoud van kunstgras-oppervlakken biedt SMG meer dan 10 verschillende onderhouds- en reinigingsmachines. Handbediende apparaten voor mini plaatsen, RideOn machines van verschillende groottes en uitrusting. Verschillende opzetstukken voor tractoren zijn klant specifiek te verkrijgen, naar elke wens van de klant. Het onderhoud en de reiniging kenmerken de SMG-machines die allen voldoen aan de voorgeschreven onderhoudsrichtlijnen van grasleveranciers, de UEFA en de FIFA. De meeste SMG-machines zijn geschikt voor de noodzakelijke basis- en diepte reiniging. Machines voor het niet-gevulde kunstgras bijvoorbeeld hockeyvelden completeren het assortiment.

Growing Innovations

Growing Innovations, LLC is een advocatenkantoor dat zich toelegt op het creëren en promoten van nieuwe oplossingen voor de oude uitdagingen van natuurgras sportvelden. Growing Innovations werkt samen met partners over de hele wereld om nieuwe en specifieke oplossingen te creëren voor hoogwaardige sportoppervlakken. De inspiratie van Growing Innovations komt van Albert Einstein: "We kunnen onze problemen niet oplossen met hetzelfde denken dat we gebruikten om ze te creëren."

Wassing

Wassing GmbH excelleert in de ontwikkeling van meetapparatuur op het gebied van sportmechanica en automatisering van laboratoria en industrie. Wassing ontwikkelt apparatuur en deeloplossingen om zeer specifieke taken uit te voeren. Haar specialiteit is om reeds ontwikkelde en bekende oplossingen te combineren met nieuwe ontwikkelingen. De adequate oplossingen worden snel en economisch gebouwd. Uiteraard worden ook additionele behoeften zoals betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, gebruiksgemak en inter-connectiviteit in ogenschouw genomen. Wassing is wereldwijd erkent door de ontwikkeling van de Securisport en Sestée en hebben in deze deelgebieden de standaard gezet.

Atlas Material Testing

Al meer dan 90 jaar is Atlas actief met innovaties voor technologie waarmee bedrijven de duurzaamheid van hun product kunnen testen. Van de eerste instrumenten in 1915 – de Solar Determinator – welke het vervagingeffect van zon op stoffen simuleert, tot het uitgebreide aanbod van verweringsapparatuur en -services van vandaag de dag. Altas zetelt in Chicago, Illinois and heeft haar Europese hoofdkwartier in Linsengericht Duitsland. Atlas heeft twee design en productie locaties voor de internationaal geaccepteerde Weather-Ometer® en Xenotest® productlijnen. Atlas Material Testing Technology biedt haar klanten expertise en support op het gebied van materiaaltests en natuurlijke- en laboratorium gebaseerde verwering. In samenwerking met de klant wordt er een testprogramma samengesteld welke als doel heeft data te verzamelen voor belangrijke beslissingen omtrent materiaalprestaties.

Comments are closed.