FSB Internationale Sportbeurs 2019

Deltec Equipment en Surface Performance hebben op de FSB 2019 de handen ineen geslagen en een booth gedeeld. Surface Performance test sport en spel ondergronden en wij verkopen testapparatuur voor sport en spel ondergronden. Een link is snel gelegd.

Op deze beurs hebben wij onze nieuwe Wireless Proline apparatuur gepresenteerd. Onze 5A, 2A, 3A, HIC en Verticale Ballstuit zijn geüpgraded naar wireless software die automatisch metingen opslaat en tegelijkertijd een rapport kan genereren.

De beurs was weer een groot succes waarbij veel bekenden en nieuwe gezichten in de sport en spel branche zijn langs geweest. Er is gesproken over de nieuwe features van de Proline apparatuur als mede onze nieuwe versie van de Field Tester die naast FR, VD, en ER nu ook CIST/Gm van de Clegg Hammer meet.

Ook hebben we uitgebreid gesproken met onze Aziatische agenten uit Japan, China en Zuid Korea en met onze nieuwe partner in Noord Amerika: Alpha Automation. Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs. Mocht onze apparatuur uw interesse hebben gewekt of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Comments are closed.