Deltec Equipment presenteert draadloze Proline Equipment!

We zijn trots om onze nieuwe productlijn van test apparatuur aan te kondigen die een ontwikkeling zijn van 15 jaar ervaring in het veld. Onze draadloze testapparatuur is klaar voor het testen van sport- en speeloppervlakken, natuurlijk - en kunstgras.

 

Nieuwe Proline Software-app!

We innoveren onze apparatuur om te voldoen aan de behoeften van de markt, onze klanten en de uitdagingen die de wereld ons biedt. Werk moet efficiënt worden voltooid in minder tijd. Onze apparaten kunnen nu tegelijkertijd gegevens weergeven op de DAD Case v4 en op de mobiele handheld. Dit biedt u gegevens die 100% betrouwbaar zijn en testapparatuur die is gebouwd volgens de nieuwste normen (CEN, DIN en FIFA), draadloos is en een softwaretoepassing heeft die een rapport van alle metingen in een PDF- of XLS bestand opmaakt. Geen pen of papier meer nodig. Deze draadloze technologie is compatibel met al onze bestaande (5A, 3A, 2A, Verticale Balstuit Tester) Proline apparatuur.

 

Nieuwe HIC EN 1177:2018-versie

Eindelijk is de nieuwste versie van de HIC Impact Tester volgens EN1177:2018 beschikbaar voor het testen van sport- en speeloppervlakken. Deze versie combineert de HIC1000- en G200-polynoomlijnen in één die de laagste kritische valhoogte (CFH) voor het onderliggende oppervlak aangeeft.

 

Onze nieuwe mobiele softwareapplicatie kan gegevens rechtstreeks naar een mobiele handheld verzenden met geïntegreerde cloud-gegevensback-up via wifi. Die gegevens zijn toegankelijk voor rapport- en gegevensanalyse.

 

Onze waarden zijn niet veranderd. Onze producten zijn gebouwd volgens de bekende kwaliteit van Deltec-apparatuur die staat voor professionele, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke apparaten.

Bent u klaar voor de volgende stap in efficiëntie bij het testen van sport- en speeloppervlakken met onze draadloze Proline apparatuur? Neem contact met ons op, wij informeren u graag of bespreken de mogelijkheden!

Comments are closed.